Get Adobe Flash player

HVKT 2013 film

Välj i menyn

Välj i menyn till vänster!

Besökare

Vi har 6 besökare och inga medlemmar online

Sponsorer

Nyheter - Jnytt

 • Det var fest för fulla muggar när Rix FM:s årliga festival drog in över Jönköping. Flera tusen hade hittat till Kaserngården för att se bland annat Eric Saade sjunga. – Jönköping brukar alltid vara bland de bästa städerna, säger programledaren Niclas Wahlgren till Jnytt.

 • Mariebo har fortfarande chansen att nå förstaplatsen i serien, men efter dagens match borta mot överlägsna serieledarna Kalmar så är hoppet nästintill ute för laget. - De har allt som krävs för att ta klivet upp i seriesystemet, berömmer Mariebos tränare Roald Carlstedt motståndet efter 0-5-förlusten.

 • Det blev ingen rolig afton för Mattias Larsson och hans Tenhult när de tog emot serieledande Eskilsminne under lördagen. Det blev storförlust med klara 7-1. - Det är aldrig okej att släppa in sju mål, säger Larsson till Jnytt.

 • IF Haga fick med sig en poäng från hemmamötet mot Ulricehamn efter att Emin Dugic kvitterat på straff i den 85:e matchminuten. - Vi har bättre lägen än dem och vi borde gjort något mer mål, säger Johan Svedberg, tränare i Haga, till Jnytt.

 • Det blev ingen vinnare i det kylslagna derbyt mellan Tord och Assyriska. Slutresultatet skrevs till 0-0 efter att de båda lagen haft flertalet heta målchanser i den andra halvleken utan att lyckas förvalta dem.

Nyheter - Båtliv

Båtlivs nyheter

Nyheter från Båtliv - Europas största båttidning
 • Den 29-31 augusti är det dags för Sveriges största flytande båtmässa - Allt på Sjön i Gustavsberg. Under tre dagar kommer över 240 nya båtar visas upp i sjön och på land, allt från enkla dagseglare till lyxiga yachter.

 • På lördag 30 augusti är det Båtklubbarnas Dag i Stockholm. Massor av båtar och båtfolk kommer att synas på vattnen inne i staden.

 • Vaxholms stad, Statens fastighetsverk och Trafikverkets färjerederi har skrivit avtal om förbättrade förbindelser till ett av skärgårdens mest eftertraktade besöksmål; Vaxholms kastell. Avtalet är lösningen på en fråga som utretts under många år. Avsikten är att i ett gemensamt åtagande stärka Vaxholms och Kastellets förutsättningar som besöksmål och skapa möjligheter för etablering av nya verksamheter.

Nyheter - SSRS

Sjöräddningssällskapet

Vad händer på sjoraddning.se.
 • Tack alla som kommit för att stötta oss genom att köpa lotter. Klicka vidare för att se vilka vinster som är kvar. Träffa frivilliga sjöräddare från Sjöräddningssällskapet RS Råå under Hx!

 • Samtal från JRCC om båt på drift utanför Ekorr, Värmlandsnäs.

 • RS Kållandsö passade på att vara på plats med rescue 11-03 när det var seglarläger för SSW:s yngre seglare i Bösshamn. Vi visade den nya båten och pratade om sjösäkerhet.