Get Adobe Flash player

HVKT 2013 film

Välj i menyn

Välj i menyn till vänster!

Besökare

Vi har 4 besökare och inga medlemmar online

Sponsorer

Nyheter - Jnytt

  • Det blev förlust med 21-23 för Hallbys handbollsdamer i lördagens bortamatch mot Partille. – Vi brände alldeles för mycket lägen, säger assisterande tränaren Anders Brännholm.

  • Jönköping Bandy reste sig efter förlusten mot Nässjö och besegrade IFK Motala med 4-3. Daren Richardson blev segerskytt på en straff i slutminuterna. – Skönt att vi kunde få med oss två poäng, säger tränaren Kent Henriksson.

  • Fagerhult Habo tog sin tredje raka seger när bottenlaget Skoghall besegrades med 10-5 i Habo sporthall.

  • Julen står för dörren och trots att snön och kylan än så länge lyser med sin frånvaro så är det ju bara en vecka kvar till första advent. Jnytt gick ut på stan och kollade in trenderna när det handlar om advent- och julpynt.

  • Det blev inget trendbrott för Mullsjö AIS i sista matchen före VM-uppehållet. Tabelljumbon KAIS Mora vann med 6-5 efter förlängning i en händelserik match. – Släpper vi in fyra mål i boxplay blir det svårt att vinna, säger tränaren Mikael Hill, som själv blev uppvisad på läktaren.

Nyheter - Båtliv

Nyheter - SSRS

Sjöräddningssällskapet

Vad händer på sjoraddning.se.
  • JRCC larmar 03:50 om ett hjärtstillestånd på en besättningsman ombord på ett av FinnLine:s fartyg. 1206 avgår 04:15 och möter upp fartyget som satt kurs mot Fårösund från sin ordinarie rutt i leden ost om Gotland. Patienten lastas ombord där livsuppehållande åtgärder och observation påbörjas omedelbart. Vi åker så fort vi vågar in till Fårösunds lanthamn där väntande ambulans finns. Efter överlämning styr vi mot hemmakaj där kaffe och en välbehövlig dusch hägrar inför en arbetsdag

  • Det börjar vara ensamt på havet nu och ikväll var det bara finlandsfärjan Wasa Express som tuffade förbi.

  • Vi är stolta att lagom till julhandeln drar igång kunna presentera två nyheter i vår webshop; en flytväst och en väggkalender.