Get Adobe Flash player

Välj i menyn

Välj i menyn till vänster!

Besökare

Vi har en gäst och inga medlemmar online

Sponsorer

Nyheter - SSF

Nyheter - Båtliv

Båtlivs nyheter

Nyheter från Båtliv - Europas största båttidning
  • Slutstriden hårdnar i RC44 Marstrand Cup. När bara lördagens tre delseglingar återstår, kan alla de sex lagen i toppen fortfarande ta hem totalen i denna tredje av fem deltävlingar i RC44 Championship Tour.

  • Australiensiska Riviera har valt Volvo Penta för att utveckla motordelen i sin senaste modell, Riviera 57 Enclosed Flybridge. Båten har Volvo Penta teknologi fullt ut med total integration av motorfunktioner. Båten får premiär på Sydney International Boat Show, som hålls 30 juli till och med 3 augusti.

  • Högklassig matchracingsegling på Kyrkeviksbukten vid Släggö är inte den enda underhållningen du kan njuta av under Lysekil Women’s Match, som startar med träningsseglingar på måndag i nästa vecka.

Nyheter - SSRS

Sjöräddningssällskapet

Vad händer på sjoraddning.se.
  • Då vi håller på med rengöring och underhåll på våra båtar i hamnen överhör vi ett pågående larm om en saknad simmare utanför Ribersborg i Malmö. Eftersom vi mycket snabbt kan vara till sjöss kontaktar vi JRCC (Sjöräddningscentralen) och meddelar att vi kan avgå omedelbart. Då vi kommit en bit på väg återkallar JRCC larmet då simmaren lyckligtvis kommit tillrätta.

  • Larm on en saknad simmare utanför kallbadhuset Ribersborg, Malmö. Simmat mot en gul boj utanför kallbadhuset.

  • Ibland löser sig det fast vi fått samtal från medlemmar. Vi kommer när ni ringer men ibland så kommer vi inte så långt innan ni medlemmar löst problemen.