Get Adobe Flash player
RSS
Dag-1
Dag-2
Dag-3
Hyundai segling...
 
 
Powered by Phoca Gallery

Besökare

Vi har 67 besökare och inga medlemmar online

Sponsorer

Nyheter - SSF

Nyheter - Båtliv

Båtlivs nyheter

Nyheter från Båtliv - Europas största båttidning
  • Artemis Racings Torbjörn Törnqvist från Kungliga Svenska Segelsällskapet i Stockholm vann onsdagens första delsegling i RC44 Marstrand Cup. Svenskbåten ligger nu bara en poäng efter ledande ryska Nika, med Vladimir Prosikhin vid rodret, som prickade in segrar i dagens båda följande race.

  • När årets upplaga av Lysekil Women’s Match drar igång på tisdag i nästa vecka, samlas 72 av världens främsta seglingstjejer inom matchracing för att göra upp om 300 000 kronor i prispengar.

  • Nyligen meddelade Hurtigruten att de för första gången på nästan tio år har köpt ett nytt fartyg. I samband med detta anordnar kryssningsjätten en namntävling. Är du kreativ nog att kunna bidra med det vinnande förslaget?

Nyheter - SSRS

Sjöräddningssällskapet

Vad händer på sjoraddning.se.
  • RS Sundsvall är mitt uppe i en intensiv träningsperiod. Under fyra veckor så drillas de frivilliga tillsammans med några nya elever för att vara väl förberedda på att assistera JRCC/Räddningstjänsten och medlemmarna.

  • För ett år sedan besökte vi Östersund och Storsjön under Storsjöyran för att visa upp verksamheten och samtidigt undersöka möjligheterna för att starta en räddningsstation i Jämtlands län. Nu är det äntligen dags att välkomna Projekt RS Storsjön!

  • Larm från JRCC angående en drivande blinkande föremål som sakta driver iväg. avgår med Rescue Hedvig mot området. Undersöker en brand på en ö i närheten som visar sig vara en lägereld, fortsätter sedan med ett strandsök längst sträckan. Utan att finna något återgår vi till station.