Get Adobe Flash player

HVKT 2013 film

RSS
Dag-1
Dag-2
Dag-3
Hyundai segling...
 
 
Powered by Phoca Gallery

Besökare

Vi har 13 besökare och inga medlemmar online

Sponsorer

Nyheter - Jnytt

  • Sveriges starkaste man -105 kg avgjordes den gångna helgen i Sollefteå där två personer från Jönköpings län medverkade. Rikard Andersson från Bredaryd slutade trea och Daniel Back från Jönköping kom fyra.

  • Jönköpings län placerar sig på en sjunde plats i Statoils miljöbilsranking. Det är en bra förbättring med tanke på att länet hamnade på plats 15 under 2013.

  • Teemu Laine var med och tränade med HV71 när laget gick på is för första gången. Men än blir det ingen comeback i HV71 för guldhjälten. – Jag har bestämt mig för längesedan att jag ska ta ett eller två år till utomlands, förklarar Laine för Jnytt.

  • Hos fiskeriföretagarna Maria och Anders Carlén i Brandstorp utanför Habo är det just nu bråda dagar. För när det är kräfttider kan de inte ligga på latsidan utan jobbar dygnets vakna timmar med att förse kräftsugna med godsaker till kräftskivan. Jnytt hälsade på mitt i bestyren och fick goa recept som kan passa för den kräftsugne.

  • Det var under torsdagseftermiddagen som en man som handlade på A6 Center i Jönköping blev hotad av en helt främmande person. Personen i fråga sitter nu anhållen för olaga hot.

Nyheter - Båtliv

Båtlivs nyheter

Nyheter från Båtliv - Europas största båttidning
  • Drabbningarna mellan världens främsta matchracingdamer är inte det enda som lockar under Lysekil Women’s Match nästa vecka. På landbacken erbjuds mat, musik och artister, med centrum i området runt Havsbadsparken i Lysekil. Evenemangets tioårsjubileum ska förstås firas lite extra.

  • På lördag körs det 52.a Roslagsloppet, med start utanför Norrtälje och målgång i Öregrund. Närmare 120 båtar är anmälda vilket är klart fler än ifjol. Banan slingrar sig runt i både södra och norra Roslagen. Totalt ska de köra drygt 110 sjömil. Det är inte bara förare och ekipage som sätts på svåra prov, det här blir en utmaning för navigatörerna också.

  • Sveriges största vägfärja, Saturnus, har överlämnats från det finska varvet Uudenkaupungin Työvene till Trafikverkets färjerederi. Färjan kommer att förstärka trafiken på Gullmarsleden över Gullmarsfjorden. Nu sker de sista förberedelserna inför fartygsdopet den 29 augusti i Lysekil.

Nyheter - SSRS

Sjöräddningssällskapet

Vad händer på sjoraddning.se.