Get Adobe Flash player

HVKT 2013 film

RSS
Dag-1
Dag-2
Dag-3
Hyundai segling...
 
 
Powered by Phoca Gallery

Besökare

Vi har 12 besökare och inga medlemmar online

Sponsorer

Nyheter - Jnytt

Nyheter - Båtliv

Båtlivs nyheter

Nyheter från Båtliv - Europas största båttidning
  • Inför 2015 tar segelbåtsleverantörerna nya grepp för att höja intresset för segling och segelbåtar. I ett unikt samarbete mellan över 20 leverantörer av segelbåtar satsar de tillsammans framåt för att hitta nya inriktningar att marknadsföra segling och segelbåtar.

  • I söndags gick en vägfärja på grund utanför Lysekil. Kustbevakningen hade under onsdagen bärgat färjans truster och tagit upp olja.

  • Den 23 oktober överlämnade regeringen budgetpropositionen för 2015 till riksdagen. I den föreslår regeringen att Kustbevakningen får utökad budget genom en förstärkning av anslaget.

Nyheter - SSRS

Sjöräddningssällskapet

Vad händer på sjoraddning.se.
  • En medlem med rigghaveri på utombordaren assisterades på onsdagskvällen vid Malmön.

  • Vi larmades på våra personsökare av Sjö- och flygräddningscentralen JRCC angående en fritidsbåt med maskinhaveri SV om Klåback. Kustbevakningens båt KBV 312 deltog också i uppdraget men det var rescue Odd Fellow som assisterade fritidsbåten till Bua hamn.

  • Utlarmade av Sjö- och flygräddningscentralen (JRCC) angående ett flygplan med brand i motor syd Trelleborg. Flygplanet var på väg söderifrån varför JRCC önskade att vi gick mot Kullagrund för att vara stand-by.