Get Adobe Flash player

HVKT 2013 film

RSS
Dag-1
Dag-2
Dag-3
Hyundai segling...
 
 
Powered by Phoca Gallery

Besökare

Vi har 14 besökare och inga medlemmar online

Sponsorer

Nyheter - Jnytt

Nyheter - Båtliv

Båtlivs nyheter

Nyheter från Båtliv - Europas största båttidning
  • Stena Match Cup Sweden är nu ett Miljömärkt Event enligt Håll Sverige Rent som verkar för minskad nedskräpning, ökad återvinning och för att främja individers och organisationers miljöansvar.

  • Maersk Line, världens största rederi, kommer att vara fraktpartner till nästa upplaga av Volvo Ocean Race som avslutas i Göteborg i juni 2015. Deras uppgift och utmaning blir att arbeta med den tuffaste internationella kappseglingen i världen när den besöker tio länder, fyra kontinenter och fem hav.

  • - Nu kommer SL:s biljetter fullt ut att gälla på Stockholms inre vattenvägar. Det är ett stort steg mot att SL-taxan ska gälla på hela skärgårdstrafiken.

Nyheter - SSRS

Sjöräddningssällskapet

Vad händer på sjoraddning.se.
  • Säsongen närmar sig med stormsteg men de frivilliga sjöräddarna i Lomma har haft beredskap hela vintern, vilket innebär att vi har varit beredda att rycka ut kontinuerligt i över ett år!

  • Under söndagen genomförde RS Öregrund det första medlemsuppdraget för i år. Det blåste kraftigt och gick grov sjö och medlemmen hade fått luft i bränslesystemet.

  • Vi var ute på övning med Rescue Pantamera när en familj med tre småbarn vinkade till oss. Deras motor hade börjat brinna ett par minuter tidigare.