Get Adobe Flash player

HVKT 2013 film

RSS
Dag-1
Dag-2
Dag-3
Hyundai segling...
 
 
Powered by Phoca Gallery

Besökare

Vi har 3 besökare och inga medlemmar online

Sponsorer

Nyheter - Jnytt

 • Under lördagen körde Bilprovningen i Jönköping öppet hus för alla kvinnor som ville passa på att besiktiga bilen. Förhoppningen är att fler kvinnor ska våga besiktiga bilen och kanske även söka sig till yrket som besiktningstekniker.

 • Blir det tre nya poäng för HV71 borta mot Brynäs? Följ matchen, som har nedsläpp klockan 16.00, här på Jnytt.

 • I eftermiddag spelar Husqvarna FF en ny, viktig match i Superettan. Degerfors står för motståndet på Stora Valla, och du kan följa hur det går här på Jnytt med start klockan 14.00.

 • Tre personer fördes i ambulans till länssjukhuset Ryhov efter en trafikolycka vid trafikplats Ljungarum under lördagen.

 • Oktober lider mot sitt slut och november står för dörren, i takt med att mörkret faller snabbare och snabbare så försöker nu Jönköping kommun upplysa kommuninvånarna om vikten att använda reflexer.

Nyheter - Båtliv

Båtlivs nyheter

Nyheter från Båtliv - Europas största båttidning
 • Båtarna i Volvo Ocean Race tagit sig genom stiltjebältet Doldrums och längst fram ligger Abu Dhabi Ocean Racing och Team Brunel. För Team SCA, Martin Strömbergs Dongfeng Race Team och de andra lagen gäller det att ta in på tätbåtarna på väg söderut mot Kapstaden.

 • Hallberg-Rassy på Orust nyanställer igen. 23 båtbyggare har anställts den senaste tiden och fler anställningar kan vara på gång.

 • Volvo Penta redovisar ett starkt resultat för det tredje kvartalet. Förbättrad försäljning och lönsamhet, men efterfrågan fortsätter att vara på låga nivåer, skriver företaget i sin rapport.

Nyheter - SSRS

Sjöräddningssällskapet

Vad händer på sjoraddning.se.
 • Larm på sökare från JRCC angående en saknad kitesurfare väst om Saxnäs på Öland. Kompisen larmade då vännen gått västvart och verkade vara strandad på en av de små öarna utanför det område där de surfade. Avgick med Rescue Kalmarsund samt Rescuerunner Nils-Oskar då det är mycket grunt runt ön där kitesurfaren hade strandat. På larmet var även Lotsbåt 790 Kalmar med, och de var de som kom upp till området först. Nils-Oskar gick in och hämtade upp killen och hans utrustning, som visade sig var lätt havererad. Han hade då valt att gå mot ön som han med rådande väder ansåg sig kunna nå, istället för att kanske inte komma i land och bli en lite prick på vattnet. Skjutsade iland killen med Nils-Oskar efter att utrustningen lämnats över till lotsbåten. På vägen hem hämtade vi grejerna och tog dem med oss till stationen för att underlätta upphämtandet. Strax efter vi förtöjt kom en mycket glad kille och hämtade sina grejor, en framtida medlen som det verkar. Allt väl, hem till fredagsmyset.

 • Av närmare 2200 frivilliga, så är bara ungefär 10% kvinnor. Det är en siffra som vi vill få upp. Därför anordnar vi en informationsträff med prova på-inslag för kvinnor lördagen den 8 november.

 • En medlem med rigghaveri på utombordaren assisterades på onsdagskvällen vid Malmön.