Get Adobe Flash player

HVKT 2013 film

RSS
Dag-1
Dag-2
Dag-3
Hyundai segling...
 
 
Powered by Phoca Gallery

Besökare

Vi har 4 besökare och inga medlemmar online

Sponsorer

Nyheter - Jnytt

Nyheter - Båtliv

Båtlivs nyheter

Nyheter från Båtliv - Europas största båttidning
  • Nu kan alla Volvo Ocean Race-fans bära med sig världens tuffaste jordenruntkappsegling i fickan. Den nya appen finns för både iOS och Android och kan nu laddas ner från App Store eller Google Play. Den innehåller en rad funktioner som tar användaren närmare spänningen på havet än någonsin tidigare.

  • Transportstyrelsens beslut om återkallande av Kimple båtar bestrids. Det är den svenska generalagenten, Midmarine AB i Sundsvall, som har reagerat mycket starkt mot att Transportstyrelsen har förbjudit företaget att släppa ut fritidsbåtar av fabrikatet Kimple på den svenska marknaden.

  • Den internationella forskningsexpeditionen SWERUS-C3 som arbetat i Arktiska oceanen går nu iland efter cirka 100 dagar till sjöss. Isbrytaren Oden beräknas ankomma Tromsö runt fredag/lördag den 3/4 oktober, beroende på väder och vind. Sedan väntar ett intensivt arbete med att utvärdera alla data.

Nyheter - SSRS

Sjöräddningssällskapet

Vad händer på sjoraddning.se.
  • Vi blir kontaktade om en medlem med maskinhaveri. Han befinner sig vid Yttre Olsön. Vi avgår med Rescue LF Östgöta. Framme hos haveristen kopplar vi och bogserar till Tyrislöt. Åter stationen.

  • 7 augusti anordnade kamratföreningen Jungfrufjärdens Vänner en middag med auktion till gagn för räddningsstationen på Dalarö. Resultatet var fantastiska 201 760:- Vi tackar alla som var där och gjorde kvällen oförglömlig!

  • Sjö- och flygräddningscentralen (JRCC) larmar 18:32 om en motorbåt som ligger ute på den mörknande Vättern med maskinhaveri. Vi bogserar till Djäknesundet där han har sin bil. Klart och nästan vindstilla. Åter 20:15.