Get Adobe Flash player

HVKT 2013 film

Besökare

Vi har 3 besökare och inga medlemmar online

Sponsorer

Nyheter - Jnytt

 • Jnytt var såklart på plats i Kinnarps arena på torsdagskvällen. Här följer ett svep av publikbilder tagna av Daniel Malmberg.

 • Jämställdheten mellan män och kvinnor när det handlar om att vara hemma för vård av barn, eller vabba som det populärt brukar kallas, ökar. Uttaget av vabbdagar blir mer och mer jämställt och gapet mellan män och kvinnor har sedan år 2000 minskat med cirka tre procentenheter. Det är dock fortfarande kvinnorna som drar det tyngsta lasset.

 • Nu står det klart. Anders Olsson lämnar HV71. Olsson flyttar till Schweiz och Davos där han ska jobba med utveckling av juniorspelare. Det meddelar HV71 i ett pressmeddelande.

 • När andra delfinalen av Musik Direkt i Jönköpings län avgörs i Spira på fredag, är en av de tävlande Abe Adwar från Huskvarna. – Jag vill bli sångare, det är min dröm – det är det jag är.

 • Nu ska upplevelsen på restaurangerna i stan bli bättre och nyttigare, en kombination som inte är lika med tråkig. Ett nyckelhål ska göra restaurangbesöket till en upplevelse.

Nyheter - Båtliv

Båtlivs nyheter

Nyheter från Båtliv - Europas största båttidning
 • I samarbete med ett antal seglingsklubbar introducerar Svenska Seglarförbundet nu Allsvenskan i segling, en ligaserie för segling i Sverige liknande fotbollens. Konceptet har blivit en succé i Tyskland och Danmark och fenomenet sprider sig nu till andra länder i Europa och till USA. Huvudpartner är Svenska PostkodLotteriet.

 • Med Aspen alkylatbensin i tanken kan du njuta av din båttur utan att släppa ut alla de skadliga ämnen som vanlig bensin innehåller.

 • På lördag den 7 mars klockan 13.00 på Runda scenen i Classic Boat Show, tar Andreas Tjulander emot sitt Gesällbrev som första elev med inriktning båtrenovering. Utdelare är Johan Sterndal, VD för Stockholms Hantverksförening som delar ut diplom och medalj.

Nyheter - SSRS

Sjöräddningssällskapet

Vad händer på sjoraddning.se.
 • I går kväll fick vi ta emot den fantastiska summan 26 miljoner kronor från Svenska PostkodLotteriet. Pengarna delades ut under den årliga förmånstagarfesten i Stockholm, då vi och 53 andra förmånstagarorganisationer får dela på lotteriets överskott.

 • 2014 delade förmånstagarorganisationerna på 1,1 miljard kronor. Det gör Svenska PostkodLotteriet till den största privata givaren till välgörande ändamål i Sverige på årlig basis. Vi väntar med spänning på kvällens utdelning!

 • Flera uppringare på land såg en segelbåt med svårigheter vid norra delen på Ön och kontaktade sjöräddningen. Vi avgick skyndsamt och tillsammans med Lotsbåt 213 från Malmö som befann sig i närheten gick vi mot platsen tillsammans med kommunal räddningstjänst från land. Lotsbåt 213 ankom först och kunde snabbt konstatera att en båt låg på grund mot piren och en person befann sig ombord. De fick över en tamp omgående och kunde dra båten loss från piren och gå in mot Centralhamnen. När de meddelade att de hade båten tryggt under bogsering kunde vi vända i höjd med fyren Malmö vågbrytarbank och återgå mot Lomma. Allt väl och bra observerat av personerna på land som klokt kontaktade sjöräddningen när de insåg att allt inte stod rätt till!