Get Adobe Flash player

Besökare

Vi har 5 besökare och inga medlemmar online

Sponsorer

Nyheter - SSF

Nyheter - Båtliv

Båtlivs nyheter

Nyheter från Båtliv - Europas största båttidning
  • Högklassig matchracingsegling på Kyrkeviksbukten vid Släggö är inte den enda underhållningen du kan njuta av under Lysekil Women’s Match, som startar med träningsseglingar på måndag i nästa vecka.

  • Artemis Racings Torbjörn Törnqvist är på hugget i RC44 Marstrand Cup, och har nu i halvtid fyra av sex placeringar bland de tre första. I torsdagens andra race var dock KSSS-skepparen lite väl ivrig, tjuvstartade och tvingades vända tillbaka bakom startlinjen för att rätta sitt misstag.

  • En svensk idé om hur fartyg ska kunna byta information med varandra kan vara på väg att revolutionera förutsättningarna för sjöfarten världen över. Projektet, som leds av Sjöfartsverket, har starkt stöd från EU-kommissionen som nu anslagit 21 miljoner euro för att testa idén i verkligheten.

Nyheter - SSRS

Sjöräddningssällskapet

Vad händer på sjoraddning.se.
  • Privatperson på land ringer kl.20:59 upp jourhavande skeppare och informerar om att en segelbåt legat minst en timme väldigt nära eller på en grund. Han kan inte se någon ombord och befarar att det är något som kan vara fel.

  • RS Sundsvall är mitt uppe i en intensiv träningsperiod. Under fyra veckor så drillas de frivilliga tillsammans med några nya elever för att vara väl förberedda på att assistera JRCC/Räddningstjänsten och medlemmarna.

  • För ett år sedan besökte vi Östersund och Storsjön under Storsjöyran för att visa upp verksamheten och samtidigt undersöka möjligheterna för att starta en räddningsstation i Jämtlands län. Nu är det äntligen dags att välkomna Projekt RS Storsjön!