Get Adobe Flash player

HVKT 2013 film

Besökare

Vi har 4 besökare och inga medlemmar online

Sponsorer

Nyheter - Jnytt

Nyheter - Båtliv

Båtlivs nyheter

Nyheter från Båtliv - Europas största båttidning
  • Om du ska ut och åka båt i sommar, tänk på att ha en försäkring som inte bara gäller din båt utan också dig. En båtförsäkring täcker oftast bara skador på båten, men inte när man skadar sig på båten, bryggan eller vid arbete med båten. Och inte för de passagerare som är med vid eller på båten.

  • Mitt under Storsjöyran 2014 får Sjöräddningssällskapet möjlighet att visa upp sin verksamhet i Östersund. Det sker på inbjudan av Länsstyrelsen i Jämtlands län och Trygghetens Hus*.

  • Skärgårdsstiftelsen reagerade snabbt då båt under torsdagen i förra veckan brann i det naturreservat stiftelsen förvaltar på Utö. Båten som släckts av det lokala brandvärnet bogserades bort redan under fredagen.

Nyheter - SSRS

Sjöräddningssällskapet

Vad händer på sjoraddning.se.
  • På Åstön utanför Sundsvall, egentligen norr om Sundsvall utanför Söråker, så firas varje år Åstödagen. RS Sundsvall har haft som tradition att ha "Öppen båt" under dagen och I helgen var det dags igen.

  • Äntligen så är Rescue Viktoria tillbaka efter uppgradering så att vi kan komma igång ordentligt här uppe i norra Vänern, samt introducera de nya sjöräddarna!

  • Under övningstur i området svarar Dan Broström på allmänt anrop efter sjöräddningsenheter vid Mollösund. En segelbåt med 5 personer ombord har rökutveckling. Avgår mot platsen. Rescue Leif Johansson kan kl 1315 vid sin ankomst konstatera att läget är stabilt och vi vänder åter mot Käringön igen.