Get Adobe Flash player

Besökare

Vi har 4 besökare och inga medlemmar online

Sponsorer

Nyheter - SSF

Nyheter - Båtliv

Båtlivs nyheter

Nyheter från Båtliv - Europas största båttidning
  • Scanias beprövade bränsleinsprutningsteknik kommer nu även inom marinsektorn. Det senaste tillskottet till Scanias motorprogram för marina tillämpningar använder den beprövade bränsleinsprutningstekniken XPI vilket ger oöverträffad verkningsgrad. Den nya V8-motorn är också den starkaste motorn i serien med upp till 1 150 hk.

  • Båtmässan Allt på Sjön i Gustavsberg har just avslutats efter tre soliga dagar fulla med båtälskande besökare. Mässan bjöd på nya rekord, både vad gäller antal besökare (22 182 st, +7% jämfört med 2014) och utställare (270 st båtar och 80 st tillbehörstält, +10% jämfört med 2014). Mässan kan nu titulera sig Nordens största flytande båtmässa, enligt Sweboat.

  • Bara någon vecka efter Öppna Varv på Orust presenterar Najadvarvet en ny modell: Najad411. Båten är byggd med kvalitet som "Orustklass när den är som bäst".

Nyheter - SSRS

Sjöräddningssällskapet

Vad händer på sjoraddning.se.
  • STOCKHOLM: Vi är glada att kunna erbjuda två inspirerande föreläsningar till med Linda och Ludvig Hammarberg. Tillsammans med sina två barn har de seglat jorden runt med segelbåten Mary Af Rövarhamn.

  • Under söndagen var vi på RS Sundsvall sysselsatta under en stor del av dagen. Det började med att vi assisterade en segelbåt vid lunchtid.

  • Den 12 september öppnar vi dörrarna till Sjöräddningssällskapet i Uppsala. Är du nyfiken på våra räddningsenheter, vill du få en bild av hur det är att vara sjöräddare? Välkommen till Skarholmen.