Get Adobe Flash player

HVKT 2013 film

Länk

Besökare

Vi har 2 besökare och inga medlemmar online

Sponsorer

Nyheter - Jnytt

 • I fredags blev en man påkörd av en bilist i Tenhult och avled av sina skador. Polisen utreder nu fallet men vill ha fler vittnesuppgifter. Fortfarande har föraren nämligen inte gett sig till känna.

 • 157 919 kronor. Så mycket pengar skänkte Jönköpings länsbor till bistånd genom pantpengar under 2014. Nässjö kammade hem titeln som Årets pantkommun.

 • Kulturskatter från kristendomens födelse förstörs nu i snabb takt av IS (Islamiska staten). Religionens vagga hotar att utplånas.  Assyrier och andra minoritetsgrupper förföljs för sin rätt till sin tro. Folkmord i stor skala begås i Syrien/Irak. Halshuggningar, korsfästelse, begravning av levande barn, ihjälbränning av levande människor, stening av homosexuella, slavhandel m.m. sker fortlöpande och utförs av djävulens marktrupper(IS). Det är dessa ohyggliga brott mot mänskligheten som de demokratiska länderna har att förhålla sig till.

 • Schlagerstjärnan Jessica Anderssons show "Säg det med en schlager" var planerad att hållas på Spira i höst. Men på grund av ljudproblem så har ensemblen fått byta konsertlokal till Elmia.

 • Under tisdagen inleddes rättegången i Jönköping tingsrätt mot de båda män som misstänks ha försökt pressa en person på pengar. Utpressningen skedde under knivhot och det finns förgreningar till ett kriminellt nätverk.

Nyheter - Båtliv

Båtlivs nyheter

Nyheter från Båtliv - Europas största båttidning
 • I juni avslutas Volvo Ocean Race 2014-15 i hjärtat av Göteborg. I samband med att världens tuffaste havskappsegling återvänder till staden sjösätts nu Making Waves - en internationell talangjakt för unga konstnärer och musiker.

 • Sten Hjertman, grundare och majoritetsägare av båttillbehörskedjan Hjertmans, har tillsammans med Håkan Gendenberg och Fred Wennberg sålt bolaget till en båtintresserad trio. Denna trio består av Stefan Järudd, Fredrik Karlsson och Tomas Billing.

 • Suzuki firar 50 år som tillverkare av utombordsmotorer och det uppmärksammas givetvis av den svenska distributören, KGK Motor AB, genom olika aktiviteter under hela säsongen. Först ut under jubileumsåret blir en speciell jubileumsbåt som kommer att säljas av AMT:s återförsäljare runt om i Sverige. Här är de första bilderna på båten.

Nyheter - SSRS

Sjöräddningssällskapet

Vad händer på sjoraddning.se.
 • Svävarutbildning för frivilliga sjöräddare från RS Mariestad.

 • 00:50 kommer larm från Sjö- och Flygledningscentralen om en besättningsman på fartyget Transreel med smärtor i buken. Vi bemannar Rescue Vitstjärna och avgår 01:05 mot fartyget som befinner sig cirka 20 distansminuter norr om Visby.

 • Årets sjöräddare finns i Stockholm, närmare bestämt i Österskär. I dag utsåg Sjöräddningssällskapet Årets Sjöräddare på båtmässan Allt för Sjön.