Get Adobe Flash player

HVKT 2013 film

Bansträckning 2012

Besökare

Vi har 3 besökare och inga medlemmar online

Sponsorer

Nyheter - Jnytt

  • På torsdagskvällen hade kommunfullmäktige ett möte där en ny budget skulle tas fram. Man röstade även om Idrottshusets A-hall och dess vara eller icke-vara. Till slut blev det majoritet för Alliansen i frågan och nu ser det ut som att planerna på ett nytt p-hus ska bli sanna. – Det är väldigt beklagligt att de inte kan se värdet av att behålla en byggnad med så pass mycket historia i sig, säger Ilan de Basso, socialdemokratiskt kommunalråd, till Jnytt.

  • Det blev ingen andra seger i rad för Habo Wolley. RIG Falköping vände 0-1 i set till seger med 3-1 i torsdagskvällens elitseriemöte i Frejahallen.

  • Förra gången HV och Modo möttes så rasade HV ihop totalt och tappade en 3-0-ledning på bara några minuter. I dag var det omvända roller när HV vände och vann på Modos hemmaplan. – Utan att göra en kanonmatch så vänder vi och vinner, det visar prov på en härlig moral, säger Andreas Johansson till Jnytt efter segern.

  • Arenafrågan hamnade – inte helt oväntat – i centrum på Jönköpings Södras årsmöte under torsdagskvällen. – Det kommer att bli mer konkret från båda håll den närmaste tiden, säger omvalde ordföranden Sune Lantz.

  • Vinnarna i Kultur Jönköpings kommuns skrivartävling har utsetts. Av 139 bidrag står tio sjätteklassare som segrare. Detta firades på Stadsbiblioteket under onsdagen och torsdagen. Diplom delades ut och författaren Kerstin Lundberg Hahn kom på besök.

Nyheter - Båtliv

Nyheter - SSRS

Sjöräddningssällskapet

Vad händer på sjoraddning.se.