Get Adobe Flash player

HVKT 2013 film

Bansträckning 2012

Besökare

Vi har 5 besökare och inga medlemmar online

Sponsorer

Nyheter - Jnytt

Nyheter - Båtliv

Båtlivs nyheter

Nyheter från Båtliv - Europas största båttidning
  • Cantiere Del Pardo, tillverkare av Grand Soleil, har sedan 1973 varit kända för sina välseglande cruiser/racers. Ny introducerar varvet en helt ny modellserie, Long Cruise. Den första modellen blir i en storlek som ger ordentlig räckvidd och som samtidigt kan hanteras av en familj. Nya Grand Soleil 46 LC kommer att premiärvisas i Cannes i september för att följas av större syskon i två storlekar under de närmaste åren.

  • Här är de allra första bilderna på nya Princess S72 i sjön. Det är Princess Yachts International som har släppt bilderna på den här modellen, som är den första i företagets nya S Class.

  • Minn Kota Talon har skapat en revolution bland fiskare i USA och blivit lika populär som i-Pilot. Funktionen ger enorma fördelar för sportfiskaren som letar fisk på grunda vatten.

Nyheter - SSRS

Sjöräddningssällskapet

Vad händer på sjoraddning.se.
  • Vid patrullering av helgasjöns östra del upptäcker man en överlåten båt.

  • Klockan 03.38 ringer jourtelefonen. JRCC meddelar att vi har en prio 2, sjukvårdstransport från Ulvön, samt att ambulanspersonal skall medfölja ombord.

  • Larm kl 11.13 från JRCC angående en mindre båt som kolliderat med passagerarfartyget Viking Grace, strax Väst Marö., 3 personer i vattnet. På plats råder tidvis tät dimma. Avgår Fejan kl 11.14 med högsta möjliga fart.