Get Adobe Flash player

HVKT 2013 film

Bansträckning 2012

Besökare

Vi har 2 besökare och inga medlemmar online

Sponsorer

Nyheter - Jnytt

Nyheter - Båtliv

Båtlivs nyheter

Nyheter från Båtliv - Europas största båttidning
  • Team Brunel, Abu Dhabi Ocean Racing och Team Vestas Wind utgör just nu en tättrio i Volvo Ocean Race. Men fler konkurrenter är på jakt och frågan är vem som tar initiativet till etappmålet i Kapstaden.

  • Nu sjösätter svenska ALUKIN aluminiumbåtar en ny distributionsmodell som ger kunderna återbäring! I höst presenterar företaget ett Return on investment-avtal som kan tecknas för ett år i taget för de båtköpare som gillar att visa sin båt för fler. Syftet är att öka tillgängligheten för nya båtkunder runt om i Sverige och Norden.

  • Det blir amerikansk premiär för helt nya Wider 32 som supertender för superyachts på Fort Lauderdale International Boat Show, som öppnar idag 30 oktober. Det är en snygg och fräckt formgiven båt, som ska tillverka den speciella marknaden för riktigt lyxiga yachter.

Nyheter - SSRS

Sjöräddningssällskapet

Vad händer på sjoraddning.se.
  • Sen höst brukar innebära lungt och stilla på uppdragsfronten. Den här kvällen var som så många andra otroligt vacker med en stjärnspäckad himmel och månsken som speglades i havet.

  • Nu har vi skrivit ett nytt treårsavtal med VänerEnergi, som innebär att de skänker 10 000 kr per år till Mariestads räddningsstation, och vi hoppas att detta kan få andra företag att göra en lika god sak som VänerEnergi .

  • Larm från Sjö- och flygräddningscentralen (JRCC) om kantrad eka utanför Skrea Strand. Avblåst sedan Räddningstjänsten var på plats och dragit upp den på land. Ingen person fanns i båten.