Get Adobe Flash player

Besökare

Vi har 3 besökare och inga medlemmar online

Sponsorer

Nyheter - SSF

Nyheter - Båtliv

Båtlivs nyheter

Nyheter från Båtliv - Europas största båttidning
  • Sjöräddningssällskapet startar en räddningsstation på försök i Storsjön, Jämtland. - Det lokala engagemanget för att starta en station har varit mycket stort. Vi ser med glädje att många i hela Jämtland är intresserade av att bidra med ideella krafter, säger Andreas Arvidsson, operativ ledare på Sjöräddningssällskapet.

  • Bara några månader efter införandet av den lag som förbjuder tömning i hav och sjöar av fritidsbåtars toatankar är det dags för ännu en nyhet med fokus på att göra det enklare för båtägare att uppfylla lagen. Den nya generationen av Gobius gör att varje båtägare med endast en knapptryckning kan installera sin mätare. Båtägaren behöver inte funderar på vilken typ av tank han har eller vilket material tanken är gjord av.

  • När Galeon presenterar ritningarna av sin nya 500, designad av Tony Castro yacht design, är det en annorlunda och spännande båt som visas upp. Båten är utfällbar på flera platser och blir rena flytande plattformen en härlig sommardag.

Nyheter - SSRS

Sjöräddningssällskapet

Vad händer på sjoraddning.se.
  • Vi får samtal Kl 09,50 från en medlem med segelbåt som har fått motorhaveri.

  • Larm från JRCC (Sjö- och Flygräddningscentralen) angående en 13 meters motorbåt med tre personer ombord, som grundstött på Stavstensrevet.

  • Vi får samtal från en medlem med motorbåt som har fått motorhaveri. Medlemmen befinner sig vid Gula Hällen. Vi bemannar Rescue Ingegerd Ramstedt och beger oss mot platsen. Framme kopplar vi och bogserar till Arkösund.