Get Adobe Flash player

Electrolux ny sponsor

Electrolux via Jonas Ahlqvist går in och sponsrar HVKT 2012 med fina priser. Det blir i form av två av varje produkt nedan. 

            

Besökare

Vi har 4 besökare och inga medlemmar online

Sponsorer

Nyheter - SSF

Svenska Seglarförbundet - RSS

Svenska Seglarförbundet
 • Nu till helgen avgörs SM i IOM, radiostyrda båtar som endast är en meter långa. Vinnaren får en inbjudan till Mästarnas Mästare, där årets alla SM-vinnare gör upp om vem som är bäst på segling i Sverige.

 • Huvudföreläsaren på årets tränarseminarium engelsmannen Paul Brotherton delade, på ett mycket pedagogiskt och fängslande sätt, med sig av sina erfarenheter på årets tränarseminarium.

 • SSF Seglarskola samarbetar med Håll Sverige Rent för att vi tycker det är viktigt att vi tillsammans tar hand om vår seglingsarena och bekämpar den marina nedskräpningen. Ett bra sätt att göra det är att delta i kampanjen Clean-Up Kust.

 • Svenska Seglarförbundet, SSF är sedan starten 1967 en av delägarna till Svenska Sjö, landets ledande specialister på båtförsäkring. I år har bolaget utvecklat innehållet i försäkringarna rejält, exklusivt för klubbmedlemmar samtidigt som premierna är attraktiva.

 • Skånes Seglarförbund som redan har en sailcoach, förstärker nu med ytterligare en regional sailcoach. Oscar Johansson skall hjälpa till att utveckla seglingsverksamheterna i våra skånska klubbar.

Nyheter - Båtliv

Båtlivs nyheter

Nyheter från Båtliv - Europas största båttidning
 • Imorgon startar den sjätte etappen av Volvo Ocean Race 2014-15, från Itajaí till Newport. Innan dess avgörs ett In-Port Race i Brasilien med start klockan 19.00 ikväll och kampen om poängen blir allt hårdare i kappseglingen runt jorden.

 • Det spanska laget MAPFRE, ett av sju team i Volvo Ocean Race 2014-15, har tilldelats två straffpoäng för att de brutit mot reglerna under den femte etappen av tävlingen. De faller därför ner från fjärde till femte plats i poängtabellen.

 • Tidigare i år sjösatte ALUKIN aluminiumbåtar ambassadörsprogrammet tillsammans med de av företagets båtkunder som gillar att visa sin båt för fler. Syftet är att öka tillgängligheten för nya båtköpare runt om i Sverige och Norden och skaran av nya ambassadörer ökar kontinuerligt.

Nyheter - SSRS

Sjöräddningssällskapet

Vad händer på sjoraddning.se.
 • Larm om båt med drevhaveri mellan Storö och Kålö och att dom draggade i den hårda vinden , vid framkomst så kopplade vi och drog dom till säkerhet på Möja.

 • I strålande solsken namngavs idag Sjöräddningssällskapets allra senaste räddningsbåt, Rescue Mærsk Mc-Kinney Møller. Båten, en tolv meters räddningsbåt i Victoria-klassen, är donerad av en fond grundad av danska Maersk.

 • I går onsdag var RS Holmsunds frivilliga sjöräddare på studiebesök på Sjöfartsverkets helikopterbas på Umeå Airport.