Get Adobe Flash player

HVKT 2013 film

Electrolux ny sponsor

Electrolux via Jonas Ahlqvist går in och sponsrar HVKT 2012 med fina priser. Det blir i form av två av varje produkt nedan. 

            

Besökare

Vi har 6 besökare och inga medlemmar online

Sponsorer

Nyheter - Jnytt

 • Över sju år har gått sedan Håkan Milds syster Madeleine mördades i Jönköping. I ett reportage i Göteborgs-Posten talar den tidigare sportchefen i IFK Göteborg ut om den tragiska händelsen i Jönköping.

 • Ja, det blev ett EM-brons för Sverige och de Jönköpingsbördiga tjejerna Filippa Idéhn och Ulrika Ågren. Montenegro besegrades med 25-23 efter en jämn och svängig bronsmatch på söndagen.

 • Jönköpings IK fick bästa möjliga slut på 2014 sedan IBF Göteborg besegrats med 4-1 på bortaplan. Hannes Blomkvist gjorde två av målen i det som var lagets fjärde raka seger. – Nu har vi med oss en bra känsla inför uppehållet. Förhoppningsvis kan vi blicka uppåt i tabellen, säger tränaren Christian Lindahl.

 • I stort sett alla affärsidéer behöver pengar. Och det är långt ifrån alla som har det kapital som behövs för att starta igång ordentligt. Man ska inte ge upp sin dröm eller skämmas för att man behöver finansiellt stöd i början för det behöver alla tids nog för att kunna utvecklas. Nu har vi kommit så långt med våra förberedelser att vi kan börja jaga pengar. Vi ska gå igenom de tre vanligaste. Banken, Almi och investerare.

 • Det har varit en fullspäckad nyhetsvecka i Jönköping och på Jnytt har redaktionen haft mycket att skriva om.

Nyheter - Båtliv

Båtlivs nyheter

Nyheter från Båtliv - Europas största båttidning
 • Iker Martínez, skeppare på den spanska båten MAPFRE, kommer att stå över nästa etapp i Volvo Ocean Race för att tillfälligt koncentrera sig på sin satsning på OS i Rio de Janeiro 2016.

 • Under veckan 50 firar Mercury Marine gjutningen av sin 2 500 000:e rostfria stålpropeller vid Fond du Lac, Wisconsin, USA. Samtidigt firar Mercury ´s tillverkningsanläggningen 40:e år som producent av världens bästa båtpropellrar. Fabriken invigdes 1974.

 • Princess Yachts drar på stora trumman än en gång och arrangerar en jättemonter på den stora båtmässan i Düsseldorf i januari 2015. Mässan hålls på Düsseldorf Exhibition Centre från 17 till och med 25 januari.

Nyheter - SSRS

Sjöräddningssällskapet

Vad händer på sjoraddning.se.
 • RS Örnsköldsvik kontaktades av Missing people för eftersök av en saknad person. Lyckligtvis kunde vi sjösätta Rescue Höga kusten flyg.

 • Under lördagen var frivilliga sjöräddare från RS Smögen i full fart med lottförsäljning på Smögens Julmarknad. Som vanligt var givmildheten stor. Följande lotter ger vinst på en hummer tina: Serie Y nr 27 och Serie G nr 56. Grattis

 • Rescue Sigfrid Edström bemannades 4 dagar före julafton för att hämta en lots från en lastbåt som ankrat upp utanför Lögarängen. Den korta resan gjordes i härligt decemberväder på Mälaren som ännu är isfri.