Get Adobe Flash player

Electrolux ny sponsor

Electrolux via Jonas Ahlqvist går in och sponsrar HVKT 2012 med fina priser. Det blir i form av två av varje produkt nedan. 

            

Besökare

Vi har 2 besökare och inga medlemmar online

Sponsorer

Nyheter - SSF

Nyheter - Båtliv

Båtlivs nyheter

Nyheter från Båtliv - Europas största båttidning
  • Engelska båttillverkaren MasterCraft har tagit fram denna fräcka superyacht tender. Båten är utrustad med en Yanmar inombords dieselmotor till skillnad från många andra liknande båtar som traditionellt har bensinmotorer.

  • Trygghet till sjöss stod i centrum när Gullholmen tidigare i veckan arrangerade Sjöräddningens dag för tredje året i rad. Närmare 400 besökare infann sig och möttes av både livsviktig information och efterlängtat solsken.

  • Chipolo är en liten (som en femkrona), färgrik Bluetooth-aktiverad spårbricka som du enkelt fäster på dina värdesaker. Med Chipolo app kan du enkelt spåra förlorade prylar på några sekunder genom att klicka på Chipolo appen, datorn, eller via Chipolo Network GPS.

Nyheter - SSRS

Sjöräddningssällskapet

Vad händer på sjoraddning.se.
  • Privatperson på land ringer kl.20:59 upp jourhavande skeppare och informerar om att en segelbåt legat minst en timme väldigt nära eller på en grund. Han kan inte se någon ombord och befarar att det är något som kan vara fel.

  • RS Sundsvall är mitt uppe i en intensiv träningsperiod. Under fyra veckor så drillas de frivilliga tillsammans med några nya elever för att vara väl förberedda på att assistera JRCC/Räddningstjänsten och medlemmarna.

  • För ett år sedan besökte vi Östersund och Storsjön under Storsjöyran för att visa upp verksamheten och samtidigt undersöka möjligheterna för att starta en räddningsstation i Jämtlands län. Nu är det äntligen dags att välkomna Projekt RS Storsjön!