Get Adobe Flash player

HVKT 2013 film

Electrolux ny sponsor

Electrolux via Jonas Ahlqvist går in och sponsrar HVKT 2012 med fina priser. Det blir i form av två av varje produkt nedan. 

            

Besökare

Vi har 5 besökare och inga medlemmar online

Sponsorer

Nyheter - Jnytt

Nyheter - Båtliv

Båtlivs nyheter

Nyheter från Båtliv - Europas största båttidning
  • Strandtjuvar och rökare är det som folk ogillar mest på stranden. Äldre badgäster stör sig mer på vattenskotrar och hundar. Yngre tycker rökarna är mycket värre.

  • Om du ska ut och åka båt i sommar, tänk på att ha en försäkring som inte bara gäller din båt utan också dig. En båtförsäkring täcker oftast bara skador på båten, men inte när man skadar sig på båten, bryggan eller vid arbete med båten. Och inte för de passagerare som är med vid eller på båten.

  • Mitt under Storsjöyran 2014 får Sjöräddningssällskapet möjlighet att visa upp sin verksamhet i Östersund. Det sker på inbjudan av Länsstyrelsen i Jämtlands län och Trygghetens Hus*.

Nyheter - SSRS

Sjöräddningssällskapet

Vad händer på sjoraddning.se.
  • Sjö- och flygräddningscentralen (JRCC) blir uppringd av en privatperson som observerat svart rök från en segelbåt utan för Hovs Hallar. Avgår med Rescue Märtha.

  • De varma dagarna har gett de frivilliga Sjöräddarna en hel del att göra de senaste dagarna...

  • Vi får larm om en man med ryggskada. Han befinner sig på en segelbåt i skärgården utanför Arkösund. Vi avgår mot positionen. Framme på plats hjälper vi mannen över i vår båt och transporterar till väntande ambulans i Arkösund.