Get Adobe Flash player

HVKT 2013 film

Electrolux ny sponsor

Electrolux via Jonas Ahlqvist går in och sponsrar HVKT 2012 med fina priser. Det blir i form av två av varje produkt nedan. 

            

Besökare

Vi har 14 besökare och inga medlemmar online

Sponsorer

Nyheter - Jnytt

 • Under fredagen drog motormässan igång i Jönköping. Polisen rapporterar om en första kväll utan större incidenter.

 • På första maj är det återigen dags för kändishoppning på Vissmålen. I år kommer Jnytt för första gången ha en representant med, nämligen Johan Nyström. – Jag ska göra allt för att försvara Jnytts färger, säger han.

 • Husqvarna FF jagar på påskafton sin tredje raka seger i Superettan. Men för att det ska bli tre poäng borta mot Östersund krävs en riktigt bra insats, menar tränaren Niclas Tagesson. – Vi kommer få jobba hårt för att få med oss något, säger han till Jnytt.

 • IK Tord fick besked om att långfredagens bortamatch mot Vårgårda skulle spelas på konstgräs. Men när de kom fram visade det sig att det i stället blev spel på naturgräs. – Vi var inte alls förberedda på det, säger tränaren Jan Fallkvist efter 1-2-förlusten.

 • Det blev förlust med 1-2 mot IFK Tidaholm för Haga i långfredagens hemmapremiär på Strömsbergsvallen. Ett par försvarsmisstag blev dyrbara. – Jag är besviken med tanke på att vi var det bättre laget, säger tränaren Johan Svedberg.

Nyheter - Båtliv

Båtlivs nyheter

Nyheter från Båtliv - Europas största båttidning
 • Här är de allra första bilderna på nya Princess S72 i sjön. Det är Princess Yachts International som har släppt bilderna på den här modellen, som är den första i företagets nya S Class.

 • Minn Kota Talon har skapat en revolution bland fiskare i USA och blivit lika populär som i-Pilot. Funktionen ger enorma fördelar för sportfiskaren som letar fisk på grunda vatten.

 • Humminbird presenterar sina nya enheter i 800, 900 och 1100 serien. De kraftfulla enheterna är bland de mest populära kombiprodukter som finns för sportfiskarna. Nu får de inbyggd 10Hz GPS antenn, snabbare processor samt ett nytt utseende. 800 och 900 serien har 7" respektive 8" widescreen HD display, 1100 serien har 10,4" 4:3 HD display som ger en knivskarp bild även i starkt solljus.

Nyheter - SSRS

Sjöräddningssällskapet

Vad händer på sjoraddning.se.
 • Sjöräddningssällskapets räddningsstation Bua gästar Getterödagen!

 • 18.22 är det dags igen och två minuter senare avgår Rescue Olle Bohlin med fyra frivilliga sjöräddare ombord. Haveristen driver mot klipporna i närheten av Brofjorden med fyra personer ombord.

 • Att hantera en brinnande båt var kvällens tema på övningen. För att undvika större skada och rädda liv var vi tvungna att först bogsera bort den eldhärjade båten och sedan släcka.