Get Adobe Flash player

HVKT 2013 film

"Fantastiskt trevligt och positivt för sjölivet"

J-Nytt har publicerat en artikel om HVKT.

http://www.jnytt.se/nyhet/46554/fantastiskt-trevligt-och-positivt-for-sjolivet

Besökare

Vi har en gäst och inga medlemmar online

Sponsorer

Nyheter - Jnytt

  • Pluggar du till sjuksköterska eller läkare? Då är chanserna mycket goda att du får jobb direkt efter studierna. Enligt en ny rapport från Sveriges Kommuner och Landsting kommer det att behövas över 200 000 nya medarbetare i vården de närmsta tio åren.

  • Flera försök till streetrace i Jönköping har under påskhelgen hindrats av polis. I natt var det dags igen, den här gången på Torsviks industriområde.

  • Var på elmia motormässan 19/4 och kollade in alla bilar. Självklart gick vi ut för att kolla på en av utomhusshowerna 14:30. Allt satte igång och visst blir man sugen på att åka med? Det är ju en dröm att få uppleva ett sådant åk. Efter att Petter Solberg kört kunde ja knappt hålla mig så när han stod vid sin bil efter han hade kört frågade jag om jag fick sitta i hans bil när han tryckte på gasen, visst säger han och vinkar in mig i bilen.

  • Norrahammars MK har under flera år anordnat motocross för de allra yngsta barnen. Nu är säsongen igång igen, och träningarna är populära. – Vi kommer nog ha 35-40 barn här när alla är på plats, säger Björn Djärf som är ansvarig för motocrossen.

  • Jovo Djukic har varit herrtränare under en lång tid. Men i år står han inför en ny utmaning. Att träna ett damlag. – Det blir ett stort prov på mitt ledarskap, säger Djukic själv.

Nyheter - Båtliv

Båtlivs nyheter

Nyheter från Båtliv - Europas största båttidning
  • Cantiere Del Pardo, tillverkare av Grand Soleil, har sedan 1973 varit kända för sina välseglande cruiser/racers. Ny introducerar varvet en helt ny modellserie, Long Cruise. Den första modellen blir i en storlek som ger ordentlig räckvidd och som samtidigt kan hanteras av en familj. Nya Grand Soleil 46 LC kommer att premiärvisas i Cannes i september för att följas av större syskon i två storlekar under de närmaste åren.

  • Här är de allra första bilderna på nya Princess S72 i sjön. Det är Princess Yachts International som har släppt bilderna på den här modellen, som är den första i företagets nya S Class.

  • Minn Kota Talon har skapat en revolution bland fiskare i USA och blivit lika populär som i-Pilot. Funktionen ger enorma fördelar för sportfiskaren som letar fisk på grunda vatten.

Nyheter - SSRS

Sjöräddningssällskapet

Vad händer på sjoraddning.se.