Get Adobe Flash player

HVKT 2013 film

"Fantastiskt trevligt och positivt för sjölivet"

J-Nytt har publicerat en artikel om HVKT.

http://www.jnytt.se/nyhet/46554/fantastiskt-trevligt-och-positivt-for-sjolivet

Besökare

Vi har 14 besökare och inga medlemmar online

Sponsorer

Nyheter - Jnytt

  • Jubileumsåret för Föreningen Åke Perssons Sångare kunde inte börja bättre än denna fantastiska resa till Medelhavsön Korsika med sol, bad och konserter samt undervisning i sång med ett 35-tal lyckliga deltagare från Tranås, Mjölby och Jönköping. Under en vecka har det varit träning med sång, motion och tillämpning av föredragshållarnas undervisning. Första dagen höll Sabina Frick en föreläsning om "Uttryck som gör avtryck". Dirigenten

  • Justitieminister Beatrice Ask besökte under måndagen Polismyndigheten i Jönköping och diskuterade hur man jobbar tillsammans med kommunen när det gäller grov organiserad brottslighet.

  • Branimir Hrgota har så gjort sitt första träningspass med a-landslaget. Och nu, efter en magnifik sommar i klubblaget, vill han spela. – Jag hoppas på succé, säger Branimir Hrgota till TT.

  • 18.23 inkom larm till SOS om en lastbilsolycka i närheten av Bönared mellan Bottnaryd och Mullsjö. Lastbilen, med släp, ska ha vält ner i diket. Föraren fördes till sjukhus för omplåstring.

  • Parkeringshuset Per Brahe i centrala Jönköping stängs på grund av reparation. Man ska byta betongbeläggning i framför allt ramperna i parkeringshuset.

Nyheter - Båtliv

Båtlivs nyheter

Nyheter från Båtliv - Europas största båttidning
  • Finska Oy Finn-Marin Ltd presenterar som fortsättning på T-serien en alldeles ny modell för säsongen 2015; Finnmaster T7. Den nya modellen är en kombination av modern toppdesign, praktiska detaljer och ett sportigt utseende.

  • Chris Nicholsons Team Vestas Wind kommer att ge sig in i Volvo Ocean Race 2014-15 med kortare förberedelsetid än något annat lag. Men i besättningen finns det gott om rutin och flera unga talanger som ser fram emot att ta sig an utmaningen.

  • Många besökare passade på att titta närmare på ett av Kustbevakningens tre avancerade flygplan för sjöövervakning av typen Dash 8 Q-300.

Nyheter - SSRS

Sjöräddningssällskapet

Vad händer på sjoraddning.se.