Get Adobe Flash player

Besökare

Vi har 3 besökare och inga medlemmar online

Sponsorer

Nyheter - SSF

Nyheter - Båtliv

Båtlivs nyheter

Nyheter från Båtliv - Europas största båttidning
  • Italienska Otam kommer med en riktig superbåt, som får premiär på Cannes Yachting Festival i september. Båten blir en kombination av sofistikerad teknologi, sportig elegans och design. Den är 25,50 lång, väger 68 ton fulltankad och gör över 50 knop.

  • I år firar isbrytarna i Atleklassen 40 år i vintersjöfartens tjänst. Det uppmärksammar Sjöfartsverket genom att bjuda in allmänheten till öppet hus ombord.

  • MSC Cruises öppnar upp för bokningar av nya, innovativa fartyget MSC Meraviglia två år innan premiärturen och intresset för kryssningarna är stort. Några av nyheterna ombord är nya tvåvåningssviter med egen jacuzzi, större familjehytter, en nöjespark med anslutande vattenland samt flera tekniska lösningar som gör det möjligt för gästerna att interagera med fartyget genom mobilen.

Nyheter - SSRS

Sjöräddningssällskapet

Vad händer på sjoraddning.se.
  • Måndag och tisdag har tappra frivilliga skottat, krattat grus och sand. Lyft kantbalkar på plats, isolerat och armerat plattan där vårt station-båthus ska byggas. Lindbäcks bygg.......

  • Idag blev vi intervjuade av Jessica Gredin på P4 Östergötland med anledning av vår nya båt och vår nya Rescue Runner. Vi pratade även om vårt 20-års jubileum som vi har samtidigt som sjöräddningssällskapets dag 18/7.

  • Imorgon, onsdagen den 8/7 sänds ett inslag på SVT Småland Nyheter från Sjöräddningssällskapets station Simpevarp, norr om Oskarshamn. RS Simpevarp har haft mycket att göra. På fem dagar fick de rycka ut på nio larm varav ett drunkningstillbud.