Get Adobe Flash player

HVKT 2013 film

"Fantastiskt trevligt och positivt för sjölivet"

J-Nytt har publicerat en artikel om HVKT.

http://www.jnytt.se/nyhet/46554/fantastiskt-trevligt-och-positivt-for-sjolivet

Besökare

Vi har 10 besökare och inga medlemmar online

Sponsorer

Nyheter - Jnytt

 • Erikshjälpens Second hand i Jönköping skänker hela sin dagskassa på lördag till Världens barn. På fredag försöker Daniel Nannskog få folk att handla på Malmö station.

 • Skillingarydsföretaget Wattenskärteknik har varslat samtliga anställda om uppsägning. Det uppger nättidningen Skillingaryd.nu.

 • Rättegången i Jönköpings tingsrätt mot den 25-årige fotbolls­spelaren som åtalats för att ha försökt att fixa matchen mellan Gais och IFK Värnamo­ den 11 september förra året, blir historisk. Det är den första matchfixningsrättegången i Sverige.

 • Det blev stora rubriker när det avslöjades att spelare i IFK Värnamo blivit utsatta för mutförsök inför matchen mot Gais förra året. Den 13 oktober inleds rättegången mot en 25-åring från Jönköpings kommun som står misstänkt. Men vad var det som hände egentligen?

 • HV71 har tre raka segrar hemma i Kinnarps Arena. Blir det en fjärde när nykomlingen Djurgården gästar Jönköping på torsdagskvällen? Du kan följa matchen, som har nedsläpp klockan 19.00, via liverapporteringen nedan.

Nyheter - Båtliv

Båtlivs nyheter

Nyheter från Båtliv - Europas största båttidning
 • Suzukis båda nya utombordsmotorer DF25A och DF30A har fått det prestigefyllda internationella "2014 IBEX Innovation Award for Outboard Motors", som delas ut vid den pågående branschmässan International Boat Builders’ Exhibition & Conference (IBEX) i Florida.

 • Sverige förenklar nu sina regler för yrkesfiske i havet och anpassar dem till EU:s bestämmelser. Kravet på yrkesfiskelicens avskaffas och istället räcker det med fartygstillstånd för att få fiska. Fartygstillståndet döps om till fiskelicens. De nya reglerna gör det också lättare att kombinera yrkesfiske med en bisyssla.

 • Under natten till 2 oktober får Kustbevakningen samtal om att en mindre båt från Amfibieregementet kolliderat med ett föremål i vattnet vid Klövholmsgrund i Kanholmsfjärden. Båten som är en gruppbåt vattenfylls. Kustbevakningen meddelar Sjö- och flygräddningscentralen (JRCC).

Nyheter - SSRS

Sjöräddningssällskapet

Vad händer på sjoraddning.se.
 • Vi blir kontaktade om en medlem med maskinhaveri. Han befinner sig vid Yttre Olsön. Vi avgår med Rescue LF Östgöta. Framme hos haveristen kopplar vi och bogserar till Tyrislöt. Åter stationen.

 • 7 augusti anordnade kamratföreningen Jungfrufjärdens Vänner en middag med auktion till gagn för räddningsstationen på Dalarö. Resultatet var fantastiska 201 760:- Vi tackar alla som var där och gjorde kvällen oförglömlig!

 • Sjö- och flygräddningscentralen (JRCC) larmar 18:32 om en motorbåt som ligger ute på den mörknande Vättern med maskinhaveri. Vi bogserar till Djäknesundet där han har sin bil. Klart och nästan vindstilla. Åter 20:15.