Get Adobe Flash player

HVKT 2013 film

"Fantastiskt trevligt och positivt för sjölivet"

J-Nytt har publicerat en artikel om HVKT.

http://www.jnytt.se/nyhet/46554/fantastiskt-trevligt-och-positivt-for-sjolivet

Besökare

Vi har 5 besökare och inga medlemmar online

Sponsorer

Nyheter - Jnytt

Nyheter - Båtliv

Båtlivs nyheter

Nyheter från Båtliv - Europas största båttidning
  • Bestevaer 66ST "Anabel" var en av de mest besökta båtarna under den flytande båtmässan, Hiswa, i Amsterdam i september. Det tog inte lång stund innan den blev "dagens snackis" och folk på bryggorna sa att ni måste gå och titta på den där “helikopterbåten".

  • Navigare Yachting och Nätresebyrån/Moments har bildat ett nytt, gemensamt bolag. Navigare Yachtings segelbåtsuthyrning i Sverige och Norge drivs numera av en fullservice resebyrå.

  • Torsdagen den 23:e oktober slår Sail Racing upp dörrarna till sin nya konceptbutik på Hamngatan 10 i Stockholm. Sail Racings nya butik är belägen i PK Huset och kommer att få dubbla entrér, en inifrån PK huset och en från Hamngatan.

Nyheter - SSRS

Sjöräddningssällskapet

Vad händer på sjoraddning.se.
  • En medlem med rigghaveri på utombordaren assisterades på onsdagskvällen vid Malmön.

  • Vi larmades på våra personsökare av Sjö- och flygräddningscentralen JRCC angående en fritidsbåt med maskinhaveri SV om Klåback. Kustbevakningens båt KBV 312 deltog också i uppdraget men det var rescue Odd Fellow som assisterade fritidsbåten till Bua hamn.

  • Utlarmade av Sjö- och flygräddningscentralen (JRCC) angående ett flygplan med brand i motor syd Trelleborg. Flygplanet var på väg söderifrån varför JRCC önskade att vi gick mot Kullagrund för att vara stand-by.