Get Adobe Flash player

HVKT 2013 film

"Fantastiskt trevligt och positivt för sjölivet"

J-Nytt har publicerat en artikel om HVKT.

http://www.jnytt.se/nyhet/46554/fantastiskt-trevligt-och-positivt-for-sjolivet

Besökare

Vi har 15 besökare och inga medlemmar online

Sponsorer

Nyheter - Jnytt

 • Det har inträffat en trafikolycka på A6-området i Jönköping. Tre bilar uppges vara inblandade, enligt räddningstjänsten.

 • Vid fyratiden under torsdagseftermiddagen kom det larm till räddningstjänsten i Norrahammar om en brand i en återvinningscentral i Taberg. Branden kunde släckas utan någon risk för spridning och orsaken till varför det börjat brinna är oklar.

 • Jonas Blomberg från Jönköping vaknade upp till en annorlunda 30-årsdag i dag. Turligt nog väcktes han av sin granne som noterat att något skumt hänt med hans bil under natten.

 • På söndag öppnar Jönköpings läns museum en ny utställning. Ung på Österängen är en fotoutställning med fotografier från 1960-talet och 40 år framåt på och av ungdomar på fritidsgården Slussen/Birkagården i Jönköping.

 • I kväll har HV71 bortamatch mot Linköping. Du kan följa hur det går i matchen, som har nedsläpp klockan 19.00, via rapporteringen nedan.

Nyheter - Båtliv

Båtlivs nyheter

Nyheter från Båtliv - Europas största båttidning
 • Team Brunel, Abu Dhabi Ocean Racing och Team Vestas Wind utgör just nu en tättrio i Volvo Ocean Race. Men fler konkurrenter är på jakt och frågan är vem som tar initiativet till etappmålet i Kapstaden.

 • Nu sjösätter svenska ALUKIN aluminiumbåtar en ny distributionsmodell som ger kunderna återbäring! I höst presenterar företaget ett Return on investment-avtal som kan tecknas för ett år i taget för de båtköpare som gillar att visa sin båt för fler. Syftet är att öka tillgängligheten för nya båtkunder runt om i Sverige och Norden.

 • Det blir amerikansk premiär för helt nya Wider 32 som supertender för superyachts på Fort Lauderdale International Boat Show, som öppnar idag 30 oktober. Det är en snygg och fräckt formgiven båt, som ska tillverka den speciella marknaden för riktigt lyxiga yachter.

Nyheter - SSRS

Sjöräddningssällskapet

Vad händer på sjoraddning.se.
 • Nu har vi skrivit ett nytt tre års avtal med VänerEnergi, som innebär att dem skänker 10 000 kr per år, och vi hoppas att detta kan få andra företag att göra en lika god sak som VänerEnergi .

 • Larm från Sjö- och flygräddningscentralen (JRCC) om kantrad eka utanför Skrea Strand. Avblåst sedan Räddningstjänsten var på plats och dragit upp den på land. Ingen person fanns i båten.

 • Tidigare i år skänkte Returpack 10 öre per importerad burk som pantades i svenska automater till Sjöräddningssällskapet. Pengarna har använts till att förse oss med varsin egen specialutvecklad flytväst.